Gæst

Golf på Harekær

 

Golf Club Harekær er (som bladet Golf skrev) “En Lille Sjællandsk Perle” beliggende i dejlige omgivelser lige vest for Køge. Klubben blev stiftet den 25. februar 2000 og rådede i starten kun over 9 huller. Den 11. maj 2001 blev de sidste ni huller på Harekær Syd indviet, så banen i dag består af 18 afvekslende huller.

De første ni huller har karakter af en parkbane og udfordrer med et kuperet terræn, hvor coursemanagement virkelig er noget som skal overvejes. De sidste ni huller er mere åbne, men næsten lige så udfordrende i kraft af længde og svære indspil. I takt med at beplatningen vokser vil sværhedsgraden også stige, og der vil blive stillet store krav om lange lige golfslag for ikke at komme i vanskeligheder.

På banen er der mange huller med vand i spil og en del huller har også out-of-bounce som en væsentlig faktor i spillet.

Banens signaturhul, 18. hul, slutter en dejlig golfrunde af med en udfordring udover det sædvanlige; et indspil til en green beskyttet af flere træer, henover en 80 meter lang sø – og så lige neden for restaurantens dejlige terrasse, hvor der ofte vil være tilskuere til dine afsluttende slag.

Golf Club Harekær tilbyder mange glimrende faciliteter til både medlemmer og greenfee gæster, bl.a. drivingrange med frie bolde, indendørs træningshal og puttinggreen, en velassorteret pro-shop og en dejlig restaurant med en pragtfuld terrasse.

Comments are closed.