Velkommen til Seniorklubben

 

Vi er en lille klub i klubben, og vi bestræber os meget på, at nye medlemmer skal føle sig velkomne.  Til det formål har vi en række arrangementer,  og vi synes selv, vi har en rigtig god stemning i klubben.

Torsdagsmatch:

Vi spiller turnering om præmier hver torsdag året rundt og altid udendørs, såfremt greenkeeperen tillader det. Om sommeren spilles 18 huller. (Måske 9 huller). Om vinteren spilles 9 huller på for-ni efter Harekærs 9 hullers konverteringstabel. Er banen lukket, spiller vi indendørs i hallen. Book en ledig tid på GOLFBOX under tidsbestilling.

Månedsafslutning:

Den sidste torsdag i måneden afholdes en turnering med gun-start. Her sammensættes holdene forskelligt, og der spilles også andre spilformer end de sædvanlige. Tilmelding på GOLFBOX under klubturneringer. Vær opmærksom på tilmeldingsfristen.

Venskabsmatcher:

Vi har i øjeblikket Brøndby Golf Club som venskabsklub, og vi spiller venskabsmatcher 2 gange årligt.  Disse matcher slås op på enten GOLFBOX (hjemme) eller på tavlen i Cafe 19 (udekamp). Der beregnes et gebyr til spisning og præmier efter matchen. Tilmelding “først til mølle”.

Interne turneringer:

Der afvikles en intern hulspilsmatch i 3 rækker.

Årets golfer kåres som spilleren, der har samlet flest matchpoint gennem sommeren.

Velkommen til – vi er sikre på, at du/I vil få nogle gode oplevelser.

Retur til Seniorklubben

 

 

Comments are closed